Dudi Ben Simon realizeaza niste ansambluri deosebite din obiecte din viata de zi cu zi

Cu totii avem o imaginatie bogata pe care o desfasuram in fel si chip intr-o multime de circumstante. Una dintre cele mai interesante metode de a crea un “fel” de arta este sa realizezi ansambluri din diferite obiecte, care impreuna formeaza un mesaj, o structura, un alt obiect sau pur si simplu ceva amuzant.

Deschide Galeria

Artisti sunt o multime pe lumea asta, insa printre cei care construiesc ansambluri simpatice si originale din diferite obiecte de zi cu zi, se afla un designer australian pe care vi l-am prezentat in alte randuri si Dudi Ben Simon din Tel Aviv ale carei creatii urmeaza sa le vedeti mai jos.

Artistul realizeaza tot felul de ipostaze, asemanatoare designerului australian; acesta creeaza iluzii optice foarte amuzante, prin imbinarea unor elemente comune, intr-o singura piesa individuala.

Dudi Ben Simon afirma pe profilul pe care il are pe Instagram ca “ de cand cu studiul de la scoala asupra istoriei artei, am fost fascinat de ceea ce se poate face folosind doar obiecte si piese de zi cu zi, cand acestea sunt parca deconectate de la folosinta lor originala”.

Toata ideea lui Dudi Ben Simon de a crea aceste ansambluri, a inceput de la o imagine cu niste boluri, care i se parea acestuia ca seamana cu o maneca: “ in timp ce stateam pe canapea, am vazut un teanc cu boluri pe blatul de la bucatarie; mi s-a parut ca seamana cu o maneca, ziua urmatoare am facut i-am facut o poza” – spune Dudi Ben Simon

In continuare va prezentam nise imagini foarte interesante cu niste ansambluri de obiecte din viata de zi cu zi.

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole