Durabilitate si confort – mobilierul din lemn de stejar

Exponent al stilului clasic, mobilerul din lemn de stejar este sinonim cu durabilitatea si cu un inalt grad de confort. Un alt avantaj al mobilei din lemn masiv este faptul ca nu se demodeaza niciodata, tot ce e natural capatand un plus de valoare cu timpul.

Deschide Galeria

Indiferent ca este vorba de piese de mobilier pentru interiorul locuintei sau destinate anexelor exterioare, mobilierul din stejar masiv da aceeasi nota de distinctie amenajarii, reusind sa creeze de fiecare data o atmosfera calda, de „acasa”.

Spre exemplu, proprietarii unei case din Oradea, au ales pentru terasa locuintei un set de mobila din lemn masiv, creat de experti in prelucrarea lemnului din Baia Mare – stejar-masiv.ro. Setul este alcatuit dintr-o masa cu 3 picioare model Britain (dimensiuni 3 m * 1 m), 12 scaune model Edward, din care doar 2 cu brate, si un corp-insula. Acesta din urma are incorporat un blat de tuf vulcanic ce adauga o tusa moderna decorului. Realizat prin lipirea cu mastic a panourilor de piatra, blatul are o greutate ce depaseste 200 de kg si este foarte stabil. Totodata, pentru a sigila textura poroasa a pietrei, blatul este tratat cu un lac special.

Compartimentarea corpului-insula face acesata piesa de mobilier usor de folosit – 2 usi si 3 sertare pe partile laterale si suficient spatiu pentru instalarea unor accesorii conexe (butelie, cos de gunoi etc). Fiind destinat unei zone de socializare, care in mod ideal este cat mai aglomerata, structura corpului-insula il face usor de folosit: manevrarea sertarelor se face cu ajutorul fantelor, fara sa existe pericolul de accidentare sau prindere in cazul miscarii in jurul sau. 

Nuanta ansamblului de stejar masiv complimenteaza in mod placut finisajele fosiorului, iar textura lemnului se integreaza perfect in dorinta de functionalitate a locatarilor. 

Aceasta amenajare demonstreaza faptul ca mobilierul din lemn masiv este o optiune atemporala pentru decorului casei. Ferit de umiditate directa si ingrijit corespunzator, el va fi un companion de cursa lunga al clipelor de relaxare de acasa. 

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole