Eleganta pana la detalii a unei case din Voluntari

Creatie a arhitectilor de la Arcsett, aceasta vila ne ofera o maiestuoasa amenajare cu detalii fine si elegante pe fundalul clasic al contrastului alb-negru. 

Deschide Galeria

Construita pe 3 etaje cu o suprafata impresionanta de 800 metri patrati, casa se impune inca din exterior printr-un design elegant si impetuos. Constructia beneficiaza de largi suprafete vitrate, pe trei laturi, astfel intregul spatiu al casei fiind bine iluminat, asigurand, in acelasi timp, intimitatea si linistea familiei.

Avand o suprafata atat de generoasa, locuinta ne dezvaluie camere spatioase si luminoase cu detalii luxoase, cu finisaje din lemn si metal cu suprafete netede si lucioase. Tapetul imbraca discret camerele si alaturi de piesele de mobilier amintesc de un stil clasic reinterpretat cu influente minimaliste. Finisajele rafinate intregesc acest peisaj de mare clasa. Diningul formal este impecabil pus in valoare de candelabrele negre si draperii diafane care permit luminii sa patrunda din belsug in incapere. 

Bailor le-a fost acordata o atentie deosebita prin detaliile pretioase, sofisticate, transformandu-le in adevarate sanctuare ale relaxarii. Negrul este predominant, iar reflexiile stralucitoare precum si oglinzile mari contribuie la crearea unei atmosfere sobre si elegante.

Combinatia dintre forme, texturi si lumini confera amenajarii rafinament si lux intr-un stil contemporan de mare clasa. 

Foto: Andrei Mihailescu

Sursa: arcsett.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole