fbpx

Eleganta si delicatete pentru un apartament cu o camera

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Finisajele metalice in nuante de auriu si argintiu sunt detaliile care fac diferenta atunci cand se opteaza pentru o amenajare care sa respecte tendintele si care sa capteze toata atentia, insa cum se prezinta o transformare care are la baza accente moderne de roz-auriu?

Deschide Galeria

Imaginea acestui apartament cu o camera sparge tiparele cu care ne-am obisnuit, surclasand cea mai ravnita nuante de auriu si oferindu-i un rol principal in omogenizarea vizuala a tuturor componentelor, rezultatul fiind unul uimitor.

Pentru ca vorbim de o suprafata restransa, intreaga amenajare se concentreaza in a transmite mesajul prin intermediul unei singure zone si anume, cea a open space-ului format din living, zona de dining si bucatarie. Imbinarea armonioasa intre clasic si modern ne prezinta un decor elegant, cu nuante romantice, unde accesoriile sunt cele care fac diferenta.

Pretiozitatea rozului auriu, cel care da tonul esteticii actuale, isi pune amprenta indeosebi in spatiul bucatariei si zonei de dining. In cazul locului de pregatire a mesei se opteaza pentru un mobilier alb lucios, cu design minimalist, lipsit  de manere, care contrasteaza perfect cu rozul auriu al bateriei si restul accesorilor metalice.

Linia cromatica se pastreaza si in cazul zonei de dining, unde lemnul natural isi face simtita prezenta prin intermediul unei mese cu o suprafata generoasa. Aspectul modern al celor 6 scaune vine in continuarea clasicului pur exprimat de vesela si tacamurile care ornamenteaza suprafata intregii mese intr-un mod extrem de elegant. Unicitatea acestui spatiu este fara indoiala evidentiata de catre cele trei corpuri de iluminat care, pornind din tavan, introduc in poveste tema de roz auriu lucios, fiind cele care se fac remarcate cu precadere.

Spatiul de relaxare adauga derivate de gri si roz pastelat atat mural, cat si in cazul mobilierului si accesoriilor, si asta pentru a se diferenta de celelalte zone dar si pentru a pastra in acelasi timp o relatie omogena cu acestea. Mobilierul se compune dintr-o biblioteca minimalista, fidela corpurilor de mobilier ale bucatariei, o canapea si o bancuta din catifea si o masa de cafea cu aspect vintage. In cazul living-ului, intrepatrunderea celor doua stiluri: clasic si modern, este fara doar si poate una de succes, trecerea fiind una discreta.

Eleganta si feminitatea pe care aceste componente le emana, isi aduc contributia, impreuna cu ajutorul luminii naturale,  in conturarea unui spatiu relaxant si romantic.

Desgner: LaskowskaWnętrza

Foto: Jaga Kraupe

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...