Apartament de 2 camere in tonuri pastelate modern amenajat pentru un cuplu de tineri

​Eleganta este una din caracteristicile aflate la baza amenajarilor simple. Aducand in prim plan contraste moderne si finisaje delicate, o amenajare care se focuseaza pe o estetica linistitoare din punct de vedere vizual, va transforma spatiul pus la dispozitie intr-un loc perfect petrecerii unui timp de calitate.


Deschide Galeria

Amenajarea acestui apartament cu doua camere porneste de la o coloristica pastelata, in nuante de crem, gri si maro si cu detalii din lemn natural.

Bucataria si living-ul formeaza un spatiu deschis delimitat de zona de servire a mesei si a unui mini bar din lemn, cu rol despartitor.

Mobilierul bucatariei este unul minimalist, lucios si compact, structurat intr-o maniera functionala astfel incat sa asigure confortul necesar desfasurarii activitatilor de pregatire si servire a mesei. Din punct de vedere a repartizarii cromatice se poate observa o trecere lina catre living si o delimitare in acest sens a fiecarei zone. 
Astfel, bucataria se compune din cea mai deschisa nuanta, zona de servire a mesei inchide culoarea si se concentreaza pe aducerea in evidenta a lemnului natural, iar spatiul de relaxare plaseaza lemnul intr-un loc expus central privirii. Living-ul se compune dintr-o canapea generoasa si o biblioteca moderna prevazuta cu numeroase spatii de depozitare. 

Dormitorul scoate in evidenta simtul practic al intregii amenajari prin amplasarea corpurilor de mobilier intr-o maniera extrem de functionala. Astfel, organizarea tuturor componentelor va face ca fiecare colt al incaperii sa poata fi exploatat. Vorbim de un pat generos deasupra caruia sunt asezate mural doua rafturi si, in vecinatatea sa, un birou modern care intra in compozitia spatiului de depozitare care se confunda foarte usor cu peretele care face legatura in exterior. Detaliile care ies mai cu seama in evidenta sunt componentele de iluminat artificial si patternul geometric al usii. Design-ul lustrei si al aplicelor impreuna cu materialele textile ce compun accesoriile patului si draperia, dau un aspect romantic si pretios intregului spatiu.

La prima vedere ai putea spune ca vorbim de o camera perfect locuibila atunci cand inevitabil se face remarcat un numar impresionant de spatii de depozitare sub forma unei biblioteci din lemn. Insa, camera care ne pune la dispozitie o astfel de imagine este baia. Exceland prin mobilierul care o compune si corpurile sanitare cu design ultra modern, aceasta camera se transforma intr-un spatiu perfect pentru relaxare si calmare.

Pentru ca spuneam la inceput ca aceasta amenajare fructifica spatiul pus la dispozitie in cea mai mare masura fara a omite vreo portiune, indiferent de cat de mica este aceasta, dovada cea mai vizibila este zona balconului.
O mini canapea incastrata intr-un dulap, un fotoliu, o masuta de cafea si un hamac modern, alcatuiesc impreuna locul ideal petrecerii timpului personal intr-o maniera intima si relaxanta alatri de o priveliste perfecta, indiferent de anotimp.

Designer Marina Svetlova

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...