fbpx

Exemplu de mansarda boema din Paris

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Norocosilor care au la dispozitie o mansarda le vom prezenta un model de amenajare care sigur le va fi sursa de inspiratie. Aceasta locuinta este localizata la etajul 6 al unei cladiri din Paris, are o dimensiune de aproximativ 60 de metri patriati, iar pentru obtinerea acestuia s-a renuntat la cateva camarute, toate unindu-se pentru a crea un spatiu luminos cu o vedere superba aspura orasului.

Deschide Galeria

Camera principala a fost amenajata pentru a fi locul de studiu al unui pianist. Intr-unul din colturi se afla un pian luminat de fereastra plasata in sarpanta.

Fara doar si poate elementul central este fereastra oblica care lasa sa patrunda in camera multa lumina naturala si creeaza o stare aparte, diferita de o camera normala. Pe de alta parte lumina zilei ajuta la concentrate, iar noaptea, cerul instelat stimuleaza imaginatia.

Putem vedea in aceasta amenajare ca s-au pastrat vechii stalpi de sustinere. Peretii au fost decorati in alb complet fapt care face ca incaperea sa para mult mai spatiosa. Acesta este un artificiu la care se recurge deseori in cazul camerelor mici.

Bucataria a fost integrata in zona de living, mobilierul este minimlaist si discret, cu forme drepte si multe spatii de depozitare. Desi bucataria este destul de mica ea are tot ce ii trebuie unei bucatarii normale: chiuveta, aragaz si dulapuri pentru obiectele de gatit.

Masa a fost pozitionata in fata bucatariei de tip open space, sub fereastra larga, ceea ce face ca senzatia sa fie una deosebita. Imaginati-va cat de incantator trebuie sa fie un mic dejun intr-o asemenea camera.

Coltarul este pozitionat spre partea opusa a pianului, iar in fara lui a fost pusa o comoda pe care se afla un televizor. Coltarul este inca un artificiu al amenajrilor mici, acesta se poate transforma in pat din cateva miscari.

Baia este simpla, decorata in alb si ea, cu o fereastra pozitionata deasupra cazii de baie. Podeaua are un aspect interesant oferit de placile de marmura. Aici mai putem vedea o gresie simpla si cateva spatii de depozitare incastrate in pereti.

Sursa: www.cotemaison.fr

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...