Exemplu de mansarda boema din Paris

Norocosilor care au la dispozitie o mansarda le vom prezenta un model de amenajare care sigur le va fi sursa de inspiratie. Aceasta locuinta este localizata la etajul 6 al unei cladiri din Paris, are o dimensiune de aproximativ 60 de metri patriati, iar pentru obtinerea acestuia s-a renuntat la cateva camarute, toate unindu-se pentru a crea un spatiu luminos cu o vedere superba aspura orasului.
Camera principala a fost amenajata pentru a fi locul de studiu al unui pianist. Intr-unul din colturi se afla un pian luminat de fereastra plasata in sarpanta. Fara doar si poate elementul central este fereastra oblica care lasa sa patrunda in camera multa lumina naturala si creeaza o stare aparte, diferita de o camera normala. Pe de alta parte lumina zilei ajuta la concentrate, iar noaptea, cerul instelat stimuleaza imaginatia.
Putem vedea in aceasta amenajare ca s-au pastrat vechii stalpi de sustinere. Peretii au fost decorati in alb complet fapt care face ca incaperea sa para mult mai spatiosa. Acesta este un artificiu la care se recurge deseori in cazul camerelor mici.
Bucataria a fost integrata in zona de living, mobilierul este minimlaist si discret, cu forme drepte si multe spatii de depozitare. Desi bucataria este destul de mica ea are tot ce ii trebuie unei bucatarii normale: chiuveta, aragaz si dulapuri pentru obiectele de gatit.
Masa a fost pozitionata in fata bucatariei de tip open space, sub fereastra larga, ceea ce face ca senzatia sa fie una deosebita. Imaginati-va cat de incantator trebuie sa fie un mic dejun intr-o asemenea camera.

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...