Finisaje 3D pentru pereti

Finisajele pentru pereti confectionate din beton devin tot mai populare in domeniul decoratiunilor interioare. Multumita noilor tehnologii, produsele din beton nu numai ca au durabilitate dar, prin prelucrare capata si alte caracteristici precum: flexibilitate, rezistenta la apa, suprafete foarte netede si o densitate foarte mica.

Deschide Galeria

Astfel, sunt posibile modelari nu numai ale produselor masive din beton ci si a placilor foarte subtiri pentru decoratea podelelor dar si finisaje pentru pereti.

Atelierele de productie ale acestor finisaje 3D, fabricate sub marca Kaza Concrete, sunt situate in orasul maghiar Szentendre. Acestia numesc acest material "beton inteligent", si este potrivit pentru decoratiunile interioare, incadrandu-se in stilul modern cu influente industriale.

Producatorul ofera o gama suficient de larga de produse cu elemente grafice stilizate, avand texturi cu adevarat autentice.

Citeste si Philippe Starck, cand eclectismul isi da mana cu inovatia

Interioarele finisate cu placutele de beton de la Kaza au un look foarte futurist, ca si cum ar fi fost proiectate de scriitori de romane SF. Acestea pot fi folosite in diferite proiecte pentru decorarea interioarelor si ofera acestora un aspect inovativ.

Placile de beton 3D pot inlocui cu usurinta modelele clasice de finisaje precum tapetul sau faianta.

Efectul vizual complex pe care il ofera aceste finisaje 3D, bazat pe jocul dintre lumini si umbre, fac ca spatiul in care sunt amplasate sa capete adancime si versatilitate.

Finisajele 3D distrug stereotipurile care spun ca decorarea peretilor depinde de anumite materiale clasice precum lemnul, tapetul, hartia, si altele. 

Citeste si Patratul inteligent – raft modular de la Pietro Russomanno

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole