Florile suspendate in aer – un spectacol fantastic de culori, creatii Rebecca Louise Law

Rebecca Louise Law inalta forma artei cu aranjamentele sublime de flori “plutitoare”. Munca ei consta in sute sau mii de flori, salbatice sau cultivate, suspendate foarte sus de nivelul podelei, pe sarme aproape invizibile. Creatiile ei constau intr-un cadru colorat care invita vizitatorii sa priveasca spre bolta si sa interactioneze intr-o experienta unica ce combina natura cu arhitectura.


Deschide Galeria

Rebecca Louise Law este deja cunoscuta pentru instalatiile de mii de flori suspendate, care pur si simplu iti taie rasuflarea. In februarie anul trecut ei i s-a cerut de la Muzeul Horticol din Londra, sa realizeze o lucrare pentru expozitia “Floricultura: Flori, Iubire si bani”, compusa din 3500 de trandafiri multicolori care sa stea agatati de o sarma din cupru, in partea centrala a cladirii istorice.

Anul acesta a fost invitata din nou la Muzeul Horticol, pentru show-ul “Moda si Gradina: Primavara / Vara – Toamna / Iarna. Expozitia sustinuta de British Vogue, exploreaza liniile fine dintre moda si gradina. De data aceasta instalatia a fost mai mare, constand in  4600 de flori diferite.

Artista este foarte in voga si apreciata;  astfel ea a montat pentru o cina sponsorizata de Hermes la The Theatre Royal de la Monnaie in Bruxelles, 6200 de hortensii albastre si verzi de sarme din cupru. Intr-un mod incredibil, acestea au aratat de parca se picurau miraculos, pe scena in jos.

In afara de cei mentionati mai sus, Rebecca  a mai creat instalatii florale si pentru alti designeri, ca Salvatore si Ferragamo.

Sursa foto: 123inspiration.com

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...