Flower Design Contest organizat de Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH au organizat la inceputul acestei luni, prima ediție a concursului Flower Design Contest la care au participat 27 de tineri floriști dornici să își testeze talentul și creativitatea. Aceștia au avut la dispoziție 4 ore pentru a realiza un aranjament floral de masă, central, potrivit atât pentru evenimente private cât și oficiale, cu tema „Instalații Florale Greenery”. Tema concursului a fost una secretă, aceasta fiind comunicată doar cu câteva minute înainte de începerea competiției.

Deschide Galeria

Evenimentul a avut loc în frumoasa locație Soiree Exclusive Venue, care, pentru 4 ore, s-a transformat într-un paradis de culoare și creativitate. Juriul a fost impresionat de creativitatea tuturor concurenților, având dificila misiune de a stabili cei 3 câștigători. 

În urma analizării atente a aranjamentelor realizate, cei trei fericiți câștigători au fost:

Locul I – Pavel Roxana Mariana

Locul II – Neagu Mircea

Locul III – Vișan Nadia

Din juriu au facut parte trainerii Atelierele ILBAH din cadrul cursurilor de Design Floral: Anne Marie Popa, Sorina Petra, Natașa Maxim și Otilia Bucur, dar și Ioana Buiacu din partea Flori de Lux.

Concursul nu dorește să se oprească aici, ci să devină o tradiție anuală prin care să se afle care este cel mai talentat florist Atelierele ILBAH.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole