Fotografii sepia pentru un decor in stil vintage

Iti plac decorurile vintage? S-ar putea sa-ti placa in acest caz si ideea pe care ti-o propunem in acest articol.

Deschide Galeria

Fie ca avem fotografii de familie mai vechi, ori ca le achizitionam de undeva sau cine stie, le facem si le editam chiar noi, ne putem folosi ulterior de ele intr-un mod creativ pentru a ne decora casa in stil vintage.

Fotografiile sepia sau cele alb-negru se potrivesc cel mai bine acestui stil, conferind cu adevarat un aer aparte unei incaperi, trimitandu-ne cu gandul la vremurile de alta data.

Termenul sepia se refera la un tus colorat cafeniu-inchis, obtinut din substanta secretata de sepie sau produs pe cale industriala si folosit in pictura sau grafica. Sepia desemneaza, de asemenea, si desenul executat cu aceasta substanta.

In fotografie, tonurile sepia sunt folosite pentru a da tonuri mai „calde”. De asemenea, pentru a conferi un efect de invechit ori de fotografie veche tratata chimic in scop de arhivare sau efect vizual. Acum, fotografiile sepia se pot obtine atat cu ajutorul camerei foto, cat si cu ajutorul programelor de prelucrare.

Odata ce avem fotografiile, ramane sa ne gandim la moduri inedite de a le prezenta si a le pune in valoare ca decoratiuni.

O idee interesanta ar fi sa introduceti aceste fotografii in borcane si sticle sau vaze de diferite dimensiuni, plasandu-le apoi unele langa celelalte. Sau puteti opta pentru un clopot de sticla, sub care sa amplasati mai multe fotografii.

O alta varianta ar fi sa le folositi pentru a crea diverse forme cu ajutorul lor, de la un arbore genealogic pana la rochia unui manechin. O alta modalitate neobisnuita de prezentare, dar de mare efect, este, spre exemplu, integrarea unei fotografii mai mari intr-o piesa de mobilier cu sertare.

Iar daca optezi pentru fotografii personale, nu cumparate, serviciul de printing F64 iti vine intotdeauna in ajutor, oriunde te-ai afla. Adaugi, personalizezi, printezi. Simplu si rapid. Alegi dimensiunea potrivita, tipul de hartie fotografica si de rama, iar apoi comanzi. Pentru mai multe detalii, ai toate informațiile pe site

Un material oferit de F64.ro

Sursa foto: Pinterest

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole