fbpx

Functional si creativ intr-un spatiu de 37 metri patrati

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Amenajarea pe care ti-o propunem astazi este o sursa de inspiratie pentru toti cei care locuiesc in spatii mici. Suprafata apartamentului de doar 37 metri patrati a fost bine optimizata pentru a integra zone functionale si, mai ales, spatii de depozitare. Iata mai multe detalii despre aceasta locuinta.

Deschide Galeria

Primul lucru care iti atrage atentia este configuratia usor neobisnuita. Aceasta a fost exploata la maximum de designer care a reusit sa integreze pe langa camera principala si o zona de dormit, o bucatarie, dar si doua incaperi mici folosite ca depozitare.

Spatiul primeste multa lumina naturala, atat in zona de living cat si in cea de dormit. Pentru restul zonelor, iluminatul artificial compenseaza prin varietate tipurilor de corpuri de iluminat, dar si al trucurilor precum usile din sticla ale mobilierului.

Tinand cont de dimensiunile reduse, s-a optat pentru o mobilare sumara. Canapeaua, un otoman si o masuta de cafea sunt piesele care compun o mica zona de living. Pe un intreg perete de living, designerul a ales un corp de biblioteca inalt ce ofera suficiente spatii cu rafturi pentru o variata expunere: carti, decoratiuni sau accesorii. In plus, spoturile montate in interiorul dulapului ofera un plus de lumina camerei.

A fost pastrat parchetul vechi si reconditionat. Pentru restul finisajelor predomina albul si cremul care amplifica spatiul. De remarcat tapetul care aduce un plus de feminitate spatiului; este folosit in dormitor, in zona bucatariei, dar si in hol ca o metoda excelenta de a distrage atentia de la dimensiunile reduse ale spatiului.

Incaperea destinata dormitorului este mica, patul ocupand aproape toata suprafata. Cu toate acestea, si aici, designerul a venit cu ideea de a folosi spatiul de jur imprejurul usii. Au fost realizate pe comanda corpuri de biblioteca cu rafturi pentru carti. Iata inca o dovada ca orice spatiu poate fi optimizat atunci cand abordarea este creativa.

Design: Alexander White

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...