fbpx

Functionalitate moderna pentru un apartament de familie

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Un apartament inalt si extrem de generos in privinta spatiului util, faciliteaza prin intermediul acestor doua caracteristici principale, conturarea unei locuinte potrivite vietii de familie.

Deschide Galeria

In cazul acestei amenajari, realizata de designerii de la Sovainteriors, accentele cad pe functionalitate, un “must have” care trebuie sa indeplineasca cerintele fiecarui beneficiar in parte, dar care sa respecte in acelasi timp tendintele.

Fiecare camera capata responsabilitate deplina asupra spatiului pe care il incadreaza, open space-ul nefiind o optiune in acest caz. Vorbim de un living, o bucatarie, doua dormitoare si doua bai, toate organizate individual si cu roluri delimitate.

Bucataria se insipra din linia amenajarilor englezesti, invaluindu-se intr-o atmosfera calma si solemna in acelasi timp. Cromatica isi pune bazele in derivate de nude, ajutand astfel la conturarea unui spatiu omogen in care se aduc laolalta un mobilier minimalist si o zona de dining. Nota nonconformista isi face simtita prezenta prin intermediul corpurilor de iluminat cu desing modern si culori vii.

Living-ul ne prezinta o eleganta clasica, un spatiu in care se remarca ideea de relaxare. Mobilierul este unul simplist si permite accesorilor sa se evidentieze. Din punct de vedere al cromaticii, beige-ul si derivatele de gri impreuna cu lumina naturala, ajuta incaperea sa isi mareasca aria din punct de vedere vizual si sa capete o imagine fresh. Detaliile murale aduc in prim plan imaginea decorurilor retro, insa nu pentru mult timp, influentele stilului clasic fiind acaparate de un accesoriu eclectic: oglinda.

Dormitorul matrimonial se prezinta romantic cu ajutorul accentelor feminine exprimate de pasteluri si detaliile florale ale tapetului. Clasicul transmis de catre mobilier se imbina in acest caz cu abstractul accesoriilor cu caracter artistic. 

Camera de tineret indulceste linia principala a amenajarii prin adaugarea pattern-urilor cu aspect jucaus, a rozului pastelat si accesoriilor tematice. In cazul mobilierului se opteaza pentru un pat singular, prevazut cu spatii de depozitare, un birou functional si un cort distractiv. Imaginea de ansamblu se inspira din amenajarile scandinave, plantele decorative primind un rol semnificativ in ceea ce priveste caracterul vizual al incaperii. 

Pentru obtinerea unei atmosfere calde si relaxante, cele doua bai adauga in componenta lor imitatii ale materialelor naturale. Imbinarea portelanului cu marmura si lemnul vine ca o conexiune intre cele doua incaperi, transformandu-le in spatii armonios conturate.

Fotografii: Sergey Krasyuk

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...