Prietenii nostri de la Atelierele Ilbah au sarbatorit de curand 3 ani de activitate. A fost o petrecere pe cinste cu voie buna, premii si multi prieteni care le-au fost alaturi de-a lungul acestor ani.

Evenimentul s-a desfasurat intr-un ritm intens, presarat cu multe surprize pentru cei prezenti: defilare de moda, premii, colinde, invitati surpriza si mancare delicioasa. Unul dintre invitatii speciali ai evenimentului a fost Anca Turcasiu, absolventa a cursului de Design Interior predat de arhitect Miruna Ardelean care a incantat publicul cu frumoase colinde.

Pentru ca evenimentul a avut loc in preajma sarbatorilor de iarna, participantii au avut si ocazia de a face o fapta buna, aducand cate un cadou, urmand ca acesta sa fie donat copiilor de la unul din centrele de plasament din Bucuresti.

Participantii la Gala de premiere Atelierele ILBAH au avut ocazia de a admira mai multe colectii vestimentare. Pentru inceput au fost 10 tineri designeri care, dupa doar 5 luni de cursuri, si-au lansat primele lor colectii.

Seara a continuat cu prezentarea colectiilor designerilor Atelierele ILBAH care au avut sansa de a defila pe podiumul Bucharest Fashion Week – Winter Edition. Colectiile lor au fost cu adevarat spectaculoase, acestea fiind si cele care au reusit sa impresioneze juriul concursului Young Designers by Atelierele ILBAH.

Un moment mult asteptat a fost premierea castigatorilor workshopului de design interior cu tema amenajarea spatiilor de mici dimensiuni – parteneri Noi Rezidente. Proiectele lor au fost expuse in cadrul evenimentului si au putut fi admirate inde-aproape de catre doritori.

In cei trei ani de functionare, Atelierele ILBAH le-au oferit noi orizonturi si posibilitati de exprimare creativa celor peste 4000 de cursanti inscrisi, deschizand in acest scop doua centre in Bucuresti si unul in Ploiesti. In anul ce urmeaza, Atelierele ILBAH vor mai deschide si alte Centre de Calificare si Formare profesionala la nivel national. Urmariti-i pentru mai multe informatii aici.

Noi le uram mult succes si la cat mai multi cursanti! 

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!