fbpx

Garsoniera cu amenajare adaptata spatiului mic

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Solutii pentru spatiile mici exista atata timp cat urmezi o abordare creativa. Pentru aceasta garsoniera, Andreea Stefan, designerul de interior care s-a ocupat de amenajare, ne propune o solutie ingenioasa prin care spatiul sa poata fi optim utilizat. Haideti sa vedem la ce s-a gandit:

Deschide Galeria

Provocarea in amenajarea acestei garsoniere de 29 metri patrati a fost sa creez atat o zona de relaxare, cat si un spatiu de dormit, toate intr-o singura camera de doar 17 metri patrati. Astfel, am ales sa folosesc un pat inaltat sub care sa poata fi amenajata o canapea extensibila, un dulap pentru haine cu usi glisante (in lateral), dar si un corp de biblioteca.

Fiind o garsoniera ce urmeaza sa fie inchiriata in regim hotelier, am optimizat spatiul astfel incat sa poata gazdui pana la 3 persoane.

Corpul care include patul si dulapul, impreuna cu scarile de acces au fost realizate la comanda. La fel am optat si pentru mobilierul de bucatarie pentru ca toate piesele sa se integreze in dimensiunile spatiului.

Am folosit o paleta cromatica neutra pentru a pastra spatiul cat mai aerisit si mai luminos, adaugand accente de culoare la nivelul accesoriilor (vezi canapeaua si covorul din camera). Pentru bucatarie am ales accente de turcoaz ca finisaj al corpurilor de mobilier principale, iar spatiul dintre dulapuri este placat cu faianta texturata.

In hol am optat pentru o mobilare extrem de simpla cu un cuier, o bancuta cu spatiu de depozitare si o oglinda. Micile detalii decorative, precum stickerele sau aplicele de pe pereti mentin o nota neutra, dar placuta a spatiului.

Speram sa te inspire si pe tine acest tip de amenajare, fie ca iti doresti sa iti mobilezi o garsoniera sau doar o camera din locuinta. O astfel de abordare cu pat inaltat si depozitare la baza poate fi aplicata si intr-o camera de adolescent.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...