Ghivece pentru gradina ta, realizate din obiecte vechi

Este primavara, pamantul se innoieste dupa o iarna lunga, iar gradina ta trebuie sa arate exceptional cu toti pomii, toate plantele si florile pe care le ai plantate. Vrei ca gospodaria ta sa radieze a frumusete si sa emane mirosuri parfumate din toate colturile pentru a te simti mereu bine si pentru a-ti impresiona oaspetii care trec pe la tine.

Deschide Galeria

Plantele si florile pot fi scoase cu usurinta din casa, iar acum toata lumea va putea vedea frumusetile pe care le-ai tinut ferit de frig o iarna intreaga. Cum nu se poate ca o planta sau o floare frumoasa sa aiba un ghiveci realizat din conserve sau alte lucruri care nu sunt deloc estetice, te sfatuim sa nu dai bani pe ghivece noi, dar sa apelezi la obiecte vechi pentru a crea cele mai creative recipiente pentru plantele si florile tale.

DIY – Do It Yourself este cea mai interactiva, creativa si ieftina metoda prin care poti transforma niste lucruri vechi, care nu mai servesc niciun scop, in reale comori reconditionate si adaptate pentru gradina ta.

Fiind extrem de simplu sa faci ghivece din aproape orice obiect vechi, te asiguram ca frumusetea realizarilor tale ii va captiva pe toti cei care iti vor admira curtea sau gradina.

Poti folosi dulapuri si sertare vechi, poti apela la incaltamintea rupta si iesita demult din folosinta sau poti sa transformi chiar niste instrumente muzicale stricate in capodopere ornamentale pentru gradina ta, care va arata din ce in ce mai bine, avand un design de invidiat.

Oricare dintre obiectele vechi care iti surad mai mult si sunt mai apropiate de stilul si gusturile tale poate fi transformat intr-un ghiveci superb, iar acest lucru tine doar de spiritul tau ludic si de imaginatia de care dai dovada.

 

Sursa Foto: TopDreamer.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole