Daca locuiti la curte si aveti in preajma casei un copac uscat pe care vreti sa-l taiati, ar fi bine sa stiti ca ciotul acestuia poate fi transformat in ghiveci. Pe langa faptul ca va poate usura munca, nemaifiind nevoie sa scoateti radacina arborelui, acest ghiveci natural mai poate oferi curtii si un aspect rustic.

In cazul in care luati in calcul aceasta posibilitate mai intai tineti cont de inaltimea ciotului care va va ramane dupa taierea copacului. Daca vreti sa plantati in interiorul lui soiuri cu radacini mai voluminoase pastrati o parte mai mare din trunchi.

Unii copaci au deja acea scobitura in mijlocul trunchiului, lucru care va poate usura munca. In acest caz nu va mai ramane de facut decat sa umpleti trunchiul cu pamant si sa plantati in el soiurile de flori pe care le doriti.

In cazul in care ciotul nu are acea scobitura aveti nevoie de o bormasina si burghiuri de diverse marimi cu care sa faceti gauri in trunchi. Poate sa va ia ceva timp efectuarea acestor orificii, dar cu multa rabdare le puteti uni si apoi puteti planta in interiorul lor flori care sa va infrumuseteze curtea. 

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comenteaz─â sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!