Heaven Garden – o terasa ideala pentru o escapada urbana

Heaven Garden este una dintre cele mai nou deschise terase din Bucuresti. Aceasta este situata in zona Piata Kogalniceanu, pe Bulevardul Regina Elisabeta la numarul 54. Intarea se face prin cafeneaua The Coffee Factory, local despre care am scris si noi acum putin timp.
La Heaven Garden puteti savura una din cele mai bune cafele din oras intr-un cadru linistit si plin de verdeata. Gradina este situata in spatele cladirilor vechi, intr-o zona umbrita care ofera racoare in zilele toride de vara.
In amenajarea acestui spatiu putem vedea ca plantele au un rol esential: gazon proaspat tuns, otetari la tot pasul si iedera care cuprinde o parte din pereti.
Culoarea mobilierului de gradina se imbina foarte armonios cu vedrele din jur si cu texutura caramizilor care alcatuiesc pavajul, iar toate acestea dau un aer autentic si boem acestei amenajari.
Daca sunteti in cautarea unei gradini retrase care sa va „izoleze” cumva de agitatia orasului Heaven Garden este locul perfect. Dupa o plimbare prin Cismigiu merita sa faceti o vizia si acestei gradini.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole