Hexagonul eco-creativ

Designerii de la "Form Us With Love" au gasit solutia eficienta pentru cei care isi doresc sa isi aduca contributia si sa ajute mediul inconjurator prin folosirea materialelor ecologice si biodegradabile. Astfel, rumegusul si toate celelalte resturi neutilizabile, puse intr-o forma (hexagonala) si presate, atent colorate cu ajutorul creativitatii suedezilor de la "Form Us With Love", au condus la oferirea unui produs care poate sa-si gaseasca utilitate in orice casa.

Deschide Galeria

Acest material original, plăcut și eco-friendly: numit si “lana de lemn”, reprezinta echilibrul perfect intre materialele sustenabile, economice si functionale. Placile hexagonale sunt disponibile într-o varietate de culori și pot fi asamblate în diferite modele pentru a creea o pictura murala superba pe perete.

Placile sunt realizate din fibre de lemn amestecate cu ciment și apă, care acționează ca un liant și oferă rezistență, prezinta proprietăți acustice, inhibitoare de sunete, dar si izolatoare termice.

Un alt beneficiu este că oferă peretelui o senzație organică, atractivă. In prezent, există foarte putine opțiuni pe piata in ceea ce priveste ambalajul biodegradabil.

“Lana de lemn” este o umplutură de vid uşoară şi biodegradabilă asemănătoare cu fânul, fiind fabricata din fâșii subțiri de lemn.. Ambalajul din lână de lemn se folosește cel mai des pentru ambalajul coșurilor-cadou, vin și cutii decorative pentru cadouri, transportul de diverse obiecte fragile. dar poate avea numeroase alte întrebuințări.

Placila hexagobala creativa este un material unic, cu capacitatea sa de a respira. Practic, asta înseamnă că are capacitatea de a absorbi şi de a elibera umiditatea din aerul înconjurător, fără să compromite eficienţa termică.

Aceste placi minune se pot folosi atât la construcțiile de lemn, cât și la casele de cărămidă. Oricine poate sa se joace, sa creeze combinatii de culori si forme geometrice si sa-si infrumuseteze spatiul, sa anime un perete alb sau sa scoata din „anonimat” un zid.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole