fbpx

Hive-Inn – Hotelul conceput in forma de Jenga

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Pentru cunoscatorii jocului Jenga, acest concept pentru Hotelul Hive-Inn este cu atat mai spectaculos, iar pentru cei care nu au jucat in Jenga, insistam sa mergeti cu prietenii la o sala cu jocuri de societate pentru ca nici nu aveti idee cat de distractiv poate fi acest joc.

Deschide Galeria

Arhitectii din Hing Kong, de la OVA Studio, au creat conceptul si designul pentru Hotelul Hive-Inn, care va fi realizat complet din containere de transprot, toate colorate si marcate cu brandurile companiilor care vor avea sediu sau magazin de prezentare in cadrul acestui hotel luxos.

Designul a fost realizat pentru inscrierea in cadrul concursului Radical Innovation Awards Competiotion din 2014 si a atras atentie juriului si a celorlalti participanti prin faptul ca un design atat de inedit si uimitor reuseste sa atinga toate nevoile pe care le poate avea un hotel de lux.

Fiecare container de transport ar avea un rol anume, fie ca va fi transformat in magazin, spatiu de birouri sau camere si apartamente portabile, incaperile acestui hotel putand fi scoase, una cate una, ca in jocul Jenga.

Acest lucru vine ca urmare a posibilei deteriorari a unui container sau inlocuirea unuia vechi cu unul mai nou sau mai spatios. Astfel de designuri si concepte creative necesita foarte multi bani pentru a fi implementate, insa cu siguranta vor avea de castigat in notorietate si in numarul crescut de clienti, toti cei care vor aborda o asemenea structura pentru cladirile lor.

Nu putem spune ca ne surprinde acest design, venind tocmai din partea arhitectilor din Hong Kong, deoarece acestia si-au facut un nume in lumea arhitecturala prin diversele creatii inedite si extrem de moderne cu care participa la concursuri.

Trebuie sa recunoastem ca ne plac creatiile lor si nu putem decat sa ii rugam sa continue pe aceeasi directie, deoarece o fac foarte bine!

Sursa Foto: OVA Studio

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...