Holul, cartea de vizita a locuintei. 20 de modele

Holul reprezinta un fel de carte de vizita a intregii case. Acest spatiu pe care il vezi prima oara cand intri intr-o casa trebuie sa fie o parte integranta a intregii locuinte, trebuie sa fie bine organizat, curat si primitor. Aici iti vei lasa, tu sau musafirii tai, hainele, umbrelele si pantofii, precum si multe alte lucruri, de aceea aceasta camera nu trebuie neglijata nici din punct de vedere al functionalitatii si nici a designului.

Deschide Galeria

Daca doresti sa schimbi aspectul holului trebuie sa depasesti ideea ca aceste spatii sunt folositoare doar pentru a trece dintr-o camera intr-alta, si sa te gandesti ca aceasta mica camera poate deveni una in care sa te simti bine de fiecare data cand treci prin ea.

Chiar daca in amenajarea holului pot aparea unele restrictii din cauza lipsei ferestrelor si implicit a luminii, dar si din cauza dimensiunilor mici, un decor atragator poate transforma aceasta zona intr-una functionala cu o estetica foarte placuta.

Principala problema care ar putea sa apara este dezordinea, mai ales in cazul in care ai o familie numeroasa si mai ai si musafiri. De aceea este important sa ai un dulap cu multiple spatii de depozitare si un cuier incapator.

In functie de marimea holului poti opta si pentru alte obiecte de decor. Printre acestea indispensabil este un covor. Acesta tine la distanta de restul casei praful de pe pantofi. De asemenea, o masa mica sau o polita pe care sa-ti poti lasa cheile este recomandat sa pui undeva in apropierea usii de la intrare.

Pentru decorarea holurilor mici se poate apela cu incredere la alb si la alte nuante mai deschise. Albul este recunoscut ca fiind unul din cele mai bune artificii care ofera incaperii senzatia de spatialitate.

Via hgtv.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole