Home sweet home – cum să faci din casa ta un loc de poveste, cu West Concept

Celebrele zicale cu nicăieri nu e mai bine ca acasă le înțelegem cel mai bine când ne amenajăm casa cum ne dorim și simțim din plin căldura căminului. Acel loc minunat în care ne simțim în deplin confort și libertate, ne simțim bine, fără limite.

Desigur, estetica casei va face diferența aici. Pentru a avea parte de servicii de design interior așa cum ne dorim, este de preferat să colaborăm cu cei care fac din amenajările interioare o meserie. Este arta frumosului pe care o pun în slujba clientului, astfel încât locuința acestuia să devină locul ca din povești pe care și-l imagina.

În materie de amenajari de interior ar fi bine să cunoști echipa de la West Concept. Te vei bucura să descoperi în pagina oficială și un vast portofoliu cu proiecte desfășurate. Așa îți vei face o idee generală despre cum abordează echipa fiecare proiect, fie vorba despre amenajarea unui apartament sau despre o casă.

 

Servicii de design interior pe care le poți solicita echipei West Concept

Conform ofertei prezentate în pagina oficială West Concept, printre primele servicii de interes ar fi, așa cum e firesc, cele de consultanță. Știm și nu prea știm ce ne dorim. Cert este că fie abia ce am achiziționat sau terminat de construit casa visurilor, fie renovăm un apartament, știm că ne vom orienta spre stil mai modern sau poate atemporal. Avem o experiență anterioară care ne ghidează. Însă, este firesc să nu fim familiarizați cu diverse concepte de design interior. Contează cum este amplasată casa, lumina naturală, compartimentarea și cum sunt dispuse toate elementele de decor, ce ne dorim să obținem. Iată, deci, totul este mai complicat decât am crede.

Ne putem baza pe cei de la West Concept în ceea ce privește serviciile de realizare releveu, de concept și încadrare stilistică. Lista continuă cu realizarea planului tehnic, cu proiectarea 3D și, nu în cele din urmă, cu decorarea. Mergem mai departe și punctăm un alt aspect important pentru toată lumea și asta fiind vorba despre cum mobilăm. Este punctul final, este un ultim touch în amenajarea unui spațiu. În funcție de preferințe și de buget, cei de la West Concept pot efectua proiectare de tip 2 și 3D, tot ei vor alege și materialele necesare, inclusiv accesoriile și feroneria. Până la montaj implicit avem pe cine să ne bazăm.

Cât ne costă amenajarea interioară a casei?

De la propunerea unui concept și până la implementarea acestuia, de la alegerea unui plan cromatic, a mobilei și până la montarea efectivă a acesteia, în West Concept vei găsi un partener de încredere. Este sprijinul de care ai nevoie pentru a materializa stilul dorit de tine, pentru a pune amprenta estetică în spațiul în care îți vei petrece mare parte din timpul tău. Fiecare proiect este personalizat, așa cum este firesc să fie, așadar poți cere o ofertă personalizată din pagina oficială.

Accesează pagina, inspiră-te și cere o ofertă de preț.

Contact:

+40 784 404 940

hello@studiowestconcept.com

Sediu: Str. 1 Decembrie 1918, Nr.10, Timișoara

 

 

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole