Hotelul Endemico – superbul refugiu din Baja, Mexic

Hotelul Endemico este situat pe 100 de hectare ale proprietatii Encuentro Guadalupe, in afara Ensenada din Baja, Mexic si include de asemenea o zona rezidentiala si o fabrica de vin. Acesta are 20 de mini cabane aflate la aproximativ o ora de granita de frontiera Diego / Tijuana.

Deschide Galeria

Hotelul este un plan marca Grupo Habita, fiind proiectat de Gracia Studios, iar tema si scopul principal au constat in protejarea mediului inconjurator pe cat de mult posibil. Arhitectii au construit cabanele pe stalpi de sustinere pentru a minimiza impactul asupra terenului, iar materialele folosite au fost otelul si lemnul.

Camerele EcoLoft sunt asemenea unor apartamente de lux si fiecare include cate o baie, terasa, semineu si priveliste superba, iar fatadele sunt facute din otel care va rugini treptat, astfel incat sa se integreze perfect in peisajul natural.

Designul interior al camerei este simplu si sofisticat in acelasi timp, iar stilul se indreapta catre cel minimalist, cat despre combinatia de culori alb-negru, acesta ofera o nota de eleganta asupra intregului aspect al apartamentelor.

Hotelul mai dispune si de o piscina comuna si o cada cu hidromasaj incadrata in deal si poate reprezenta cu siguranta locul ideal pentru o vacanta relaxanta.

Sursa foto: assets.inhabitat.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole