Hotelul Ixtla, din orasul mexican Ixtlahuaca

Hotelurile au designuri extrem de diversificate si inovative, dorind sa se diferentieze cat mai mult de concurenta. In speranta de a atrage cat mai multi clienti, arhitectura acestor cladiri, precum si designul interior, au de castigat, alaturi de turistii bucurosi care se relaxeaza intr-un peisaj de vis, cu confort sporit.

Deschide Galeria

Localizat in orasul Ixtlahuaca din Mexic, Hotelul Ixtla isi are denumirea de la cuvantul folosit de localnici pentru a numi orasul din care provin. Numele hotelului se trage din poporul Nahuatl si inseamna campie sau zona fara copaci.

In zonele publice, receptia, restaurantul si barul, paleta de culori selectionata pentru amenajarea interioara a hotelului este o combinatie de culori neutre, alb si bej cu nuante puternice de rosu. Aceasta combinatie de culori a fost folosita de asemenea si in amenajarea restaurantului si in realizarea designului barului din hotel.

Un perete geometric din lemn masiv separa diferitele zone din apartamentele destinate turistilor, care sporesc gradul de intimitate. Maroul se gaseste pretutindeni in designul interior al hotelului, inclusiv pe holurile care ghideaza turistii inspre camere, oferind un aer primitor si calduros, similar unei cabane de munte.

Pentru camere, a fost implementata o variatiune a paletei de culori, inlocuind culoarea rosie cu un verde lime, foarte deschis, pentru a dinamiza putin intregul aspect. Piesa de rezistenta a camerei este patul, inramat intr-un baldachin din lemn masiv, care merge pana jos pe podea, creand o platforma superba.

Lumina indirecta care seteaza atmosfera din camera este perfect asortata de picturile cu motive florale senzuale realizate la comanda.

O incantare pentru vacantele tale deosebite!

Sursa Foto: www.archello.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole