Hotelul Jumbo Stay din Suedia: O poveste fascinantă a arhitecturii aviatice

Hotelul Jumbo Stay, situat la aeroportul Stockholm Arlanda din Suedia, este o atracție unică ce oferă o experiență de cazare memorabilă în interiorul unui Boeing 747 Jumbo Jet dezafectat. Construcția sa fascinantă a transformat un avion vechi într-un hotel modern și confortabil, oferind o perspectivă inedită asupra lumii aviației.

Sursa foto: travelator.ro/

O idee născută din pasiune: Hotelul Jumbo Stay a fost creat din pasiunea lui Mikael Andersson, un antreprenor suedez fascinat de avioane. În 2002, a achiziționat un Boeing 747 Jumbo Jet dezafectat, cu scopul de a-l transforma într-un hotel unic. Proiectul a durat cinci ani și a implicat o renovare completă a aeronavei, transformând spațiul interior în camere de hotel moderne și dotate cu toate facilitățile necesare.

Un design ingenios: Hotelul Jumbo Stay dispune de 30 de camere, amenajate în interiorul fuselajului avionului. Fiecare cameră are un design individual, inspirat de diferite destinații din lume, oferind oaspeților o experiență de călătorie unică. Unele camere au vedere la pistă, oferind o perspectivă spectaculoasă asupra aeroportului.

O experiență unică: Cazarea la Jumbo Stay este o experiență memorabilă pentru cei pasionați de aviație, dar și pentru cei care doresc o cazare inedită și confortabilă. Oaspeții pot vizita cabina de pilot, pot lua masa în restaurantul amenajat în interiorul avionului sau pot relaxa pe terasa situată pe aripa avionului.

Hotelul Jumbo Stay este o destinație ideală pentru cei care doresc o experiență de cazare unică și memorabilă, combinând confortul modern cu farmecul aviației.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole