Idee perfecta de reamenajare a apartamentului

Inceputul primaverii este momentul prielnic cand ar trebui sa ne planificam renovarea casei. Daca sunteti in cautare de idei de amenajare acest apartament suedez poate fi un model ideal.

Deschide Galeria

Are 86 de metri patrati, a fost recent renovat iar acum putem spune ca reprezinta locuinta ideala. Este scaldat in lumina naturala, are multe elemente originale cum ar fi podele de scandura de stejar precum si usi duble, solide la fiecare camera.

Livingul este de tip open space si comunica cu bucataria si zona in care se cineaza, iar balconul face din aceasta amenajare una perfecta. Acesta este amenajat cu minutiozitate si este adaptat pentru ca proprietarii sa-si poata petrece in aer liber momente de relaxare.

Citeste si Un mic apartament decorat in stil disco

Plantele sunt parte integranta din decor, iar pe langa faptul ca purifica aerul, ofera si umbra in zilele toride. Scandinavii au o legatura aparte cu exteriorul, asa ca puteti gasi un balcon sau o terasa in cele mai mici apartamente.

Tipic pentru stilul scandinav sunt peretii albi, podeaua din lemn masiv de o culoare foarte placuta, tocurile de culoare inchisa care contrasteaza intr-un mod foarte placut cu albul peretilor.

Baia este decorata in totalitate in alb, ceea ce este de inteles, intrucat aspectul igienic al acestei camere trebuie pus pe primul plan.

Acest apartament are doua dormitoare, ambele comunica cu balconul, prin usi duble si rezistente. Peste tot predomina liniile cursive care ofera o anumita ordine si un anumit ritm intregii amenajarii.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole