Idei creative pentru depozitarea bijuteriilor

Coliere, inele, bratari, cercei …Ah…bijuterii!! Chiar daca nu detineti o colectie de bijuterii demna de cea a unui bijutier, totusi nu puteti sa negati ca uneori nu va confruntati cu cateva probleme cand vine vorba de ele.

Deschide Galeria

Nu sunt probleme existentiale, dar sigur.. sunt enervante: coliere încurcate care va face uneori sa renuntati a le purta pentru că nu se pot separa unele de celelalte, perechi de cercei care se separa și se ratacesc, bijuterii amestecate in cutii mici sau sertare…

In acest articol, vă oferim cele mai bune idei/trucuri/solutii pentru depozitarea bijuteriilor dumneavoastra! Soluții practice, atractive și originale.

Umerasele

Sigur aveti prin casa umerase pe care nu le folositi. Agatate aproape de oglinda pot servi ca suport pentru bijuterii.

Rame de tablou

Pe o rama de tablou puteti impleti o retea de sarma subtire, pe care puteti agata cercetii si alte bijuterii mai mici.

Panou de pluta

Se gasesc in diferite marimi, asa ca nu va faceti griji, va puteti pune pe un asemenea panou intreaga colectie de cercei. Obiectele se pot prinde cu ajutorul pionezelor speciale, astfel le veti avea tot timpul la vedere astfel incat sa nu pierdeti timpul cu cautarea lor. Un asemenea panou, inramat, poate deveni un veritabil tablou.

Citeste si 9 idei pentru spatii de depozitare din casa ta la care nu te-ai gandit

 

Cuier pliabil din lemn

Puteti cumpara din comert un asemenea cuier, pe care pot sta foarte bine ordonate margelele.

Oglinda cu dulap incorporat

Este, de departe, visul oricarei femei sa detina o asemenea oglinda-dulap. Este practic, incapator, comod si functional.

Pentru depozitarea bijuteriilor sunt de luat in considerare orice alte obiecte pe care le aveti prin casa: cutii, platouase sau cesti. Ideal ar fi ca atunci cand alegeti obiectele pentru depozitarea bijuteriilor sa respectati stilul in care este decorata camera pentru a nu se crea un contrast deranjant.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole