fbpx

Idei de mansarda pentru 2014

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Mansarda casei in care tale poate fi locul cel mai placut din intreaga locuinta. In functie de ce optiuni ai pentru spatiul mansardei, vei putea gandi proiectul prin care o poti transforma intr-o camera locuibila, intr-o sala de mese, spatiu de citit sau chiar o baie mai generoasa.

Deschide Galeria

Posibilitatile tale sunt foarte variate si trebuie sa te gandesti la ce iti doresti tu de la o mansarda. Vrei sa faci o camera cu masa de biliard, darts si jocuri de societate? Vrei sa o amenajezi intr-un stil rustic si sa o transformi in camera de oaspeti? Poate ca iti surade ideea de a face din mansarda o camera mare pentru copii sau poate iti doresti sa o transformi in biblioteca ta personala unde sa stai sa citesti ore in sir.

Indiferent de varianta pe care o alegi, trebuie sa ai in vedere ca mansarda reprezinta o investitie destul de importanta in casa ta, deoarece este cel mai calduros loc vara si cel mai racoros iarna, iar primul lucru cu care ar trebui sa incepi ar fi o izolatie buna pentru intreaga camera.

Odata amenajata mansarda, te vei putea bucura de luxul de a avea inca o incapere, realizata in stilul tau, iar aceasta va putea fi locul unde sa petreci seri in sir cu prietenii sau te pierzi citind romane politiste sau poate chiar sa te apuci de scris o carte.

Daca variantele acestea nu iti surad, nu te ingrijora pentru investitia pe care ai facut-o, deoarece aceasta se plateste singura in timp. Pe langa faptul ca locuinta ta va avea un aspect mult mai placut, iar pretul casei tale va creste substantial, daca ai proiectat mansarda si cu o intrare separata, o poti da oricand in chirie si iti vei asigura un venit lunar in plus.

Mansarda reprezinta o camera care poate deveni proiectul tau de suflet si cu siguranta ca odata amenajata, va fi printre cele mai frumoase incaperi din casa si va iesi in evidenta indiferent de stilul pentru care ai optat, deoarece fiecare mansarda are farmecul ei aparte.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...