Idei de mobilier pentru hol

Holul este o incapere destul de complicata. Nu este suficient de mare cat sa il mobilezi ca pe o camera obisnuita, in acelasi timp ar fi ideal daca ar incapea aici toti pantofii, hainele de iarna si de toamna sau primvara, sepcile, palariile, maruntisuri precum lesa cainelui, echipamentul de sport, chei, umbrele … lista ar putea continua, nu?

Deschide Galeria

Practic, in hol aveti nevoie de o piesa de mobilier cat mai putin invaziva dar incapatoare. Ideal aveti nevoie si de un loc de sezut pentru a va putea incalta si unde sa va puteti curate si lacui pantofii. Exista mai multe tipuri de mobilier pentru hol. Daca vreti sa optati pentru ceva functional atunci va trebuie ceva cu spatiu de depozitare incorporat.

Un cuier prins in perete deasupra unei lazi, tapisata in partea superioara pentru a putea sta pe ea si poate deasupra cuierului reusiti sa montati un alt raft pentru obiecte precum umbrela, limba de incaltat, crema de pantofi si manusi si palarii. In cazul in care aveti solutii de depozitare pentru toate cele de mai sus in alta parte a casei atunci mergeti pe un design minimal cu o oglinda delicate si o masuta ingusta cu doua picioare pentru chei, cu cateva carlige dedesubt pentru umbrela, manusi si un fular sau o esarfa.

Daca aveti un hol patrat atunci poate va alegeti o piesa de mobilier potrivita pentru colt. Astfel economisiti spatiu si nu inghesuiti foarte mult o singura laterala a acestuia. Ganditi-va si la solutii de depozitare pe verticala mai mult decat pe orizontala pentru a nu va extinde mai mult decat este comod pentru trecere, mai ales ca este o incapere tranzitata si este si primul spatiu pe care cineva il vede cand intra in casa.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole