Idei de organizare si depozitare pentru artistii handmade

Stiti cu totii zicala care ne spune “cate bordeie, atatea obiceie” si putem fi de accord ca este foarte adevarata. Si in cazul designul interior, cu atat mai mult. Solutiile de depozitare pentru o familie cu patru membri nu sunt la fel cu cele pentru un burlac. Oamenii care lucreaza acasa au nevoie de o alta compartimentare decat cei care merg zi de zi la un birou. In functie de hobby-urile fiecaruia, un camin trebuie sa aiba alocat spatiu si pentru obiectele destinate acestor hobby-uri si asa mai departe.

Deschide Galeria

Astazi vorbim despre artistii handmade si venim in ajutorul lor cu cateva idei de depozitare si organizare croite pe nevoile lor. Acestia vor avea infinite cutii si sutiute pline cu materialele din care isi confectioneaza produsele, ustensile si multe altele. Toate acestea ocupa spatiu si fiind atat de multe si de dimensiuni, culor, materiale diferite se amesteca si organizarea lor la fiecare sesiune de lucru este o pierdere uriasa de timp.

Prin urmare iata ce puteti face.

  1. Pentru rolele de hartie sau banda adeziva colorata, creati un promisor sau cumparati un support de bratari care v ava ajuta sa pe tineti pe toate una langa cealalta si vor ocupa spatiu pe verticala, nu se vor inghesui intr-o cutie si vor fi usor de vazut, ales si utilizat.  
  2. Folositi o rama foto la fel ca in imaginea de mai sus pe care sa puteti monta suporturi pentru papiotele de sfoara si de ata.
  3. Perforati o cutie pe lateral la fel ca in imaginea nr3 din galerie pentru a putea accesa usor orice tip de banda pentru fundite de care aveti nevoie.
  4. Folositi borcane pentru a depozita nasturi si papiote mici cu ata subtire, iar capacele acestora transformati-le in pernute in care sa pastrati acele.
  5. Folositi un support de perete de baie pentru a tine in el toate hartiile si cartoanele de care aveti nevoie.
  6. Folositi cativa cilindri scurti din PVC pentru a realiza o structura tip figure in care sa puteti tine toate markerele, pixurile, creioanele colorate si alte ustensile.
  7. Folositi carlige de rufe pentru a va organiza ata pentru goblenuri sau pentru cusut. Prindeti capatul superior intre paletele carligului si astfel nu veti mai avea niciodata problema ca se incalcesc firele.
  8. Carligele pentru baie vin din nou in ajutor. Montati mai multe perechi de carlige la distante egale pe un perete. Pe cateva andrele de lemn puneti toate rolele de banda adeziva, hartie colorata sau materiale textile pentru funde si le aveti pe toate organizate dupa culori, frecventa folosirii sau tipuri de materiale.
  9. Folositi rafturi sau suporturi de tip pegboard. Pentru a invata cum se realizeaza acestea usor, cititi aici.

Va invitam sa regasiti toate aceste idei si multe altele in imaginile din galeria de mai sus si va uram spor la treaba!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole