Idei de pantofar potrivit pentru hol

Holul este prima zona cu care iei contact atunci cand intri in casa. Cu siguranta, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa vezi dezordine, haine insirate pe cuier si incaltaminte imprastiata pe podea. Ca sa nu te mai confrunti cu aceasta neplacere ai nevoie sa mentii ordinea prin piese de mobilier adecvate. Iti propunem pentru astazi idei de pantofare din cele mai variate, pe unele le poti regasi in magazine ca modele standard, pe altele le poti realiza pe comanda sau poti miza pe creativitatea ta si crea cele mai ingenioase pantofare potrivite nevoilor tale.

Deschide Galeria

Inainte de a lua orice decizie, trebuie sa iei in calcul spatiul pe care il ai la dispozitie. Un mobilier prea mare va face ca holul mic sa para si mai mic, in ciuda faptului ca vei putea sa depozitezi mai multe lucruri. Valabil si pentru pantofar.

Daca ai parte de un hol mic si ingust, mergi pe un model de pantofar care sa ocupe putin loc. Existe variante slim, inguste, dar mai inalte pe care le poti integra cu brio in spatiul holului. Poti opta si pentru un model de pantofar suspendat (vezi imaginea din galerie).

Pantofarele tip cub cu depozitare deschisa sau inchisa ar putea fi o idee de incercat. Variaza inaltimea din interiorul rafturilor pentru a putea integra si cizme sau ghete mai inalte, precum si tenisi sau pantofi obisnuiti.

O bancuta cu depozitare in interiorul ei ar putea fi o solutie şic pentru holul tau. Vei putea depozita astfel doar incaltamintea de zi cu zi, lasand restul spatiului liber si ordonat.

In cazul unui hol mai spatios, in care exista spatiu pentru a integra un dressing sau macar un dulap, vei putea crea un loc special pentru incaltaminte chiar in interiorul lui, fie prin rafturi separate, fie printr-un suport extensibil, cu sistem glisant. Astfel, toti pantofii familiei vor putea sta intr-un singur loc.

De asemenea, poti cauta modele de pantofar cu suport pentru pantofi cu numar variabil de rafturi in functie de dimensiunea si modelul lor. Suportul care se fixeaza pe usa sau in perete reprezinta o solutie practica de depozitare pentru pantofi.

Pentru un plus de inspiratie, am reunit modele si idei de pantofare in galeria foto de mai sus. Speram sa-ti fie utile!

Sursa foto: happymodern

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole