Idei de renovare a bucatariei cu buget redus

De multe ori ne dorim o noua imagine a locuintei noastre. Un look fresh care sa ne binedispuna si sa ne redea placerea de a sta in propria casa.

Deschide Galeria

Astazi vom aborda cateva idei practice prin care, cu un buget redus, putem sa transformam aspectul bucatariei. Inspira-te si din galeria de imagini cu fotografii inainte si dupa renovare.

1. Vopseste si rearanjeaza corpurile de mobilier. 
Desi pentru cei mai multi dintre noi ideea de reamenajare a bucatariei este asociata cu schimbarea completa a mobilierului, imaginile din galerie te vor convinge ca imaginatia poate inlocui o mare parte din bugetul reamenajarii bucatariei tale.

2. Modifica functionalitatea corpurilor de mobilier.
Adauga sau schimba aspectul manerelor si incuietorilor sau chiar renunta la usile unor dulapuri. Intr-o bucatarie mica poti adauga apoi si o oglinda care va aduce senzatia suplimentara de spatiu. 

3. Inlocuieste corpurile de iluminat. 
Corpurile de iluminat pot schimba radical aspectul unei incaperi, atat prin designul lor, dar mai ales prin lumina emanata. Bucataria nu face exceptie de la aceasta regula, asa ca iti recomandam sa studiezi metodele corecte de iluminat in bucatarie si sa te apuci de treaba.

4. Schimba blatul de lucru
Daca bugetul nu iti permite renovarea intregii bucatarii, schimbarea blatului de lucru cu unul de alta culoare si textura va crea senzatia unei renovari mai complexe si va aduce un aer proaspat in locuinta ta.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole