Idei inedite pentru amenajarea holului de la intrare

Amenajarea holului de la intrare este adesea trecută cu vederea și, de cele mai multe ori, se face în grabă și ineficient, când deja toate celelalte camere din locuință au un design bine pus la punct.

De fapt, holul de la intrare este un spațiu extrem de important, care dă tonul pentru restul casei, așa că trebuie să fie în primul rând primitor. Ca punct pentru sosiri și plecări, holul trebuie să fie funcțional și memorabil, fie prin amplasarea unei piese de artă emblematice, fie prin paleta cromatică.

Iată trei idei inedite pentru amenajarea holului de la intrare, cartea de vizită a casei tale:

Transformă holul casei într-un spațiu șic și funcțional

Dacă ai un hol îngust și spațiul este o problemă, optează pentru mobilier modular și funcțional. Un dulap pantofi înalt cu rafturi reglabile și agățători pentru chei poate face minuni într-un astfel de spațiu. Adaugă un taburet sau o bancă cu spațiu de depozitare sub șezut pentru umbrele sau genți. Pentru un plus de confort și o pată de culoare, poți decora banca de depozitare cu două perne colorate.

Dacă te bucuri de un spațiu generos, ia în considerare o masă deosebită de hol pe care să amplasezi flori, obiecte decorative și chiar o lampă impunătoare. O bancă pentru depozitarea pantofilor și un cuier de hol elegant vor transforma intrarea în locuință într-un spațiu Wow!

Optează pentru un perete accent

Transformă peretele din hol într-o adevărată galerie de artă personală. Alege o varietate de rame și dimensiuni pentru a expune fotografii de familie, fotografii cu peisaje surprinse de tine sau chiar ilustrații și citate înrămate.

Alege și o oglindă decorativă suficient de mare pentru a da impresia de spațiu. Astfel vei crea un spațiu plin de personalitate și de poveste încă de la intrare.

Decorează holul de la intrare cu plante de interior

Adaugă o notă de prospețime holului de la intrarea în casă decorând un perete întreg doar cu plante verzi. Alege plante care se adaptează la condițiile de iluminare din acest spațiu și agață-le la diferite înălțimi, pentru a lăsa impresia de înălțime.

Folosind plante la ghiveci nu doar că vei beneficia un aer îmbunătățit, dar vei transforma atmosfera holului într-una relaxantă și naturală. Plantele agățătoare sa cele suculente sunt alegeri excelente pentru holul de la intrarea în casă.

Holul de la intrare este cartea de vizită a casei tale și ar trebui să dea tonul designului din întreaga locuință. Nu subestima puterea unui hol bine amenajat, așa că pune-ți creativitatea la contribuție și fă din holul tău un spațiu pe care să-l traversezi cu drag, zi de zi.

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole