Idei inedite pentru blaturile de bucatarie

Bucataria este poate cea mai importanta incapere dintr-o locuinta, mai ales daca exista si o gospodina adevarata care isi petrece foarte mult timp ocupandu-se de aria culinara, pentru bunastarea familiei. Iar o gospodina adevarata stie cat de important este ca bucataria sa fie amenajata corespunzator, atat din punct de vedere al aspectului, cat si utilitatea spatiului si a mobilei.


Deschide Galeria

Intr-o bucatarie care se respecta trebuie sa se afle si un blat pe masura. Blatul este elementul cel mai folosit dintr-un ansamblu de mobilier pentru bucatarie, acesta avand rol de spatiu de depozitare, masa si nu in ultimul rand, de spatiu pentru gatit.

Ca sa preparam un anumit fel de mancare, trebuie sa pregatim in prealabil toate ingredientele, sa avem aparatura necesara, dupa care sa incepem sa le taiem, sa le mixam, sa le amestecam, iar lista poate continua, in functie de reteta pe care vrem sa o facem. Si unde altundeva facem toate acestea, decat pe blatul de bucatarie.

Iti prezentam in galerie modele pentru blaturile de bucatarie, care cu siguranta ti-ar placea sa existe si in casa ta si din care te poti inspira pentru propria renovare.

Sursa foto: home-designing.com

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...