Idei de amenajare a unei bai moderne pentru copii

Vrem sa le oferim ce e mai bun copiilor nostri, iar tocmai de aceea, daca te gandesti sa cumperi o casa noua sau sa construiesti una de la zero, gandeste-te ca trebuie sa le oferi o baie separata copiilor tai, pentru a avea dreptul la intimitate si considerand ca atunci cand vor fi in perioada adolescentei, vor avea nevoie de propriul lor spatiu. Si pentru ca trebuie sa fim in pas cu tendintele si este vorba de un spatiu pentru cei tineri, nu putem opta decat pentru bai moderne si interesante.

Deschide Galeria

Copiii nostri au gusturi mereu schimbatoare si inca din primele etape ale cresterii, pana la adolescenta, pasiunile si ideile lor vor fi intr-o continua evolutie, iar tu va trebui sa te adaptezi cerintelor si tendintelor moderne de amenajare a unei bai.

Ultimele tendinte in materie de design interior pentru bai, vizeaza pasiunile si interesele copiilor si pe cele ale adolescentilor, creand un mediu in care ei sa se simta confortabil si oferindu-le un spatiu pe care sa il simta ca fiind al lor, un spatiu care sa ii reprezinte in totalitate.

Culorile vii si elementele pictate sau abtibildurile cu diverse motive sunt cele mai prezente elemente in baile moderne, iar tu trebuie sa te asiguri ca sa ai tot ceea ce iti trebuie copilului tau pentru a se simti atras de designul ales de catre tine.

Pe langa igiena si curatenia care trebuie sa fie la ordinea zilei in orice baie sau toaleta, copiii tai vor trebui sa invete cum sa ingrjeasca elementele decorative din baie, iar in momentul in care o amenajezi, incearca sa tii cat mai mult cont de culorile si jucariile lor preferate.

Amenajand intr-un stil modern baia copiilor tai, vei avea o libertate mai mare de exprimare, permitandu-ti sa fii ludic, sa fii din copil si sa te bucuri de lucrurile simple din viata. Expresia de pe fata copiilor cand vor edea noua lor baie va fi una de nepretuit, iar numai pentru acest lucru merita un design nou orice camera din casa ta.

Sursa Foto: Pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole