Do It Yourself! Idei originale pentru casa si gradina ta (DIY)

Cu totii vrem mereu sa facem cate ceva prin casa sau prin gradina si de cele mai multe ori nu mai avem stare la serviciu cand ne-a venit o idee geniala pe care abia asteptam sa o punem in practica cand ajungem acasa.

Deschide Galeria

Ideile pe care le putem implementa singuri sunt cu atat mai atractive pentru ca stim ca va fi proiectul nostru de la A la Z si tocmai de aceea vrem mereu sa ne testam calitatile si talentele in diferite mestesuguri din casa si din gradina.

Ideile DIY vin ca o gura de oxigen pentru cei care sunt in pana de inspiratie, dar au si rolul de a-i inspira si mai mult pe cei care au deja o idee pe care vor sa o puna in practica. Plecand de la simplele unelete gasite in gradina sau de la lucrurile marunte care se afla in casa, variantele pe care le avem la dispozitie sunt practic nelimitate.

Vrei sa faci un ceas, o stropitoare, o masa sau un scaun? Perfect! Atunci inseamna ca ideile DIY te reprezinta in totalitate si abia astepti sa iti murdaresti mainile, construind cate un obiect de mobilier sau improvizand un sistem de irigatii.

Iti place sa fii mereu activ si sa iti exprimi personalitatea prin tot ceea ce faci, mai ales prin lucrurile pe care le construiesti cu mare drag, pentru casa, pentru tine si pentru familia ta.

Asteptam si ideile tale de pus in practica, din sfera DIY si parerile tale referitoare la ideile prezentate. Cum le-ai imbunatati, ce ai aduce in plus si ce alte proiecte interesante ti-au captat atentia si te-au facut sa te pui la lucru?

Spor la munca si abia asteptam sa ne trimiti si creatiile tale pentru a se bucura cat mai multa lume de inventivitatea de care dai dovada! DIY – Do It Yourself!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole