Idei pentru birou cu vopsea de tabla scolara

Odata cu readucerea in prim plan a unor tendinte precum tapetul si peretii accent, vopseaua de tabla scolara a inceput sa atraga cat mai multi adepti, astfel ca in prezent, o vom regasi deseori in amenajarile de case moderne. Acest tip de vopsea are o latura versatila careia ii permite sa decoreze nu doar camera copiilor, ci si livinguri, bucatarii sau chiar spatiile pentru birourile de acasa. Haideti sa exploram cateva idei pentru birou cu vopsea de tabla scolara.

Deschide Galeria

Indiferent ca vorbim despre biroul adultilor sau al copiilor, un perete vopsit astfel va trezi, poate in noi, un spirit creator, va dezlantui imaginatia si va stimula creativitatea.

In functie de camera sau de zona in care avem amenajat biroul, un perete accent decorat cu vopsea de tabla scolara aduce cu ea inevitabil si o functie estetica care merita explorata prin potentialul ei. In general, zona de birou este amenajata in nuante neutre, astfel ca negrul acestei vopsele va crea ceea ce numim punct de interes sau mai simplu, va fi atractia incaperii. Va puteti crea un calendar in care sa notati lucrurile importante sau il puteti folosi in locul post-it-urilor. Ganditi-va cata economie de hartie puteti face, pentru ca nu veti mai fi nevoit sa umpleti agende si sa consumati pixuri. Nu veti mai uita de programarea la medic si de facturile de achitat pentru ca le veti nota pe toate pe perete.

Peretele cu vopsea scolara va fi locul in care va puteti exprima creativitatea; fie ca alegeti sa desenati sau sa lasati mesaje motivationale atat pentru dumneavoastra cat si pentru ceilalti membrii ai familiei care folosesc biroul. Va puteti planui calatoriile sau excursiile, puteti face planuri si scheme pe care sa le puteti impartasi cu familia si prietenii sau chiar realiza un colaj de fotografii doar pentru a completa decorul peretelui respectiv.

Negrul se combina armonios cu galbenul, rosul, portocaliul si albastrul, astfel ca adaugand elemente de mobilier sau decoratiuni cu aceste culori, veti avea un birou modern. Este bine de stiut ca acest tip de vopsea se gaseste si in alte culori, daca negrul nu este pe placul dumneavoastra.

Daca zona de birou se afla intr-un spatiu restrans, inclus intr-o alta camera, cum ar fi in bucatarie, si zona cu vopsea de tabla scolara poate fi limitata la perimetrul existent. Nu excludeti si alte suprafete cum ar fi usile dulapurilor care se pot transforma si ele in mici ateliere de creatie pentru biroul copiilor. Vopsiti doar o anumita suprafata din perete cu vopseaua neagra si apoi adaugati o rama alba – iata o idee pentru un decor simplu in care spatiul creativ este delimitat si bine organizat, in special pentru birourile comune. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole