Idei pentru bucatarie: o chiuveta de colt

Recunoaste, colturile sunt o problema in orice camera din casa. Cum le amenajezi cand nu ai niciun dulap si nicio planta de ghiveci mare la dispozitie. Dar colturile sunt o problema si in bucatarie pentru ca adesea nu prea le folositi. Ceea ce este un dezavantaj, mai ales cand vorbim de spatii mici.


Deschide Galeria

Daca iti montezi in bucatarie o chiuveta de colt vei elibera o portiune considerabila de blat, chiar daca acum nu iti dai seama de asta. Nu uita totusi ca trebui sa respecti o lungime standard fata de aragaz. Daca alegi sa montezi o astfel de chiuveta opteaza si pentru un sistem de depozitare de colt, special pentru spatiul de dedesubt. Si daca tot vorbim de colturi, ganditi un sistem de depozitare si pentru ustensilele de bucatarie chiar deasupra chiuvetei.

In cazul in care beneficiezi de o bucatarie spatioasa si ai amenajata o insula in ea, poti sa montezi o chiuveta de colt chiar si pe aceasta. In plus, daca sunteti mai multi pasionati de gatit in  casa, poate ca doua chiuvete sunt o idee si mai buna.

Un dezavantaj ar fi ca, montata in colt, si cel mai probabil sub alte dulapuri de bucatarie, chiuveta nu va avea parte de lumina naturala mai deloc. Solutia ar fi sa montati cateva spoturi pe partea inferioara a dulapurilor. 

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...