Idei pentru camera fetelor

Cum decoram camera fetelor? In materie de design interior decorul camerei fetelor nu este o sarcina tocmai usoara. Daca esti parinte cu siguranta te intrebi cum sa decorezi camera fetitei tale. Un decor de poveste sau o camera de tineret? Sa fie roz sau alta culoare? Important este ca inainte de a decora camera unei fete sa stiti ce isi doreste si ea.

Deschide Galeria

Camera unei fete este un fel de sanctuar pentru ea. Acolo isi va petrece adolescenta, acolo va plange dupa prima iubire, va invata. Nu va hazardati sa cumparati mobila fara a sti cam cum vede ea decorul propriei camere.

Idei si tendinte pentru decor

Stilul shabby chic adica covoare pufoase pe jos, perdele transparente, mobilierul din lemn in culori precum ivoiry, roz, mov, culori calde, pastelate sunt potrivite pentru fetite. Pe perete sa fie tapet, iar ca piese de mobilier: birou, comoda, pat, scaun.

Daca domnisoara doreste ceva trainic puteti alege un pat cu baldachin, lenjerie cu inimioare sau motive florale, covorase sub forma de fluturi, veioze cu abajur romantic.

Fetele sunt mai romantice, mai calme si vor o camera care sa le reflecte intru totul personalitatea: cu oglinda mare, in stil romantic dar in acelasi timp elegant pentru o domnisoara in devenire. O camera viu colorata, un loc de relaxare pentru o domnisoara.

Fetele sunt in general mai calme, calde, iubarete, pozitive si cand vine vorba de amenajarea propriei camere cu siguranta vor dori ceva simplu, elegant in culori vii. O astfel de camera trebuie construita pe termen lung si de aceea se poarta paturile clasice si nu cele sub forma de caleaca, masini, acestea fiind mai mult specifice perioadei copilariei. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole