Idei pentru masuta de cafea din living

Desi ignorata adeseori in design-ul casei noastre, masuta de cafea poate fi acea piesa care sa intregeasca perfect aspectul unui living. Exista o varietate de modele pe care le poti explora pentru a o gasi pe cea care se potriveste cel mai bine cu mobila existenta sau cu stilul care iti defineste intreaga locuinta. Variantele din care poti alege sunt nenumarate, in functie de marimea, culoarea, materialul, stilul si forma dorite.

Deschide Galeria

Cea mai des intalnita forma de masuta este cea dreptunghiulara, de culoare maro, din lemn sau pal. Cu o inaltime predefinita, astfel incat sa fie usor accesibila, ea se pliaza usor dupa forma canapelei si o completeaza intr-un mod armonios. Dar acesta e stilul cuminte si corect pe care il poti adopta. Iti propunem mai jos cateva idei indraznete care sigur iti vor atrage atentia .

Urmand stilul geometric, iti prezentam masuta de forma patrata care, desi ar putea parea neinspirata, poate sa ofere un efect vizual placut. Mai ales, daca inaltimea este usor mai joasa si culorile pale se imbina cu linii minimaliste si marimea usor supradimensionata.

Inlocuind lemnul cu fierul, sau chiar combinandu-le, vom crea o masuta cu un contrast balansat si aspect casual. Se va imbina armonios cu o biblioteca in culori blande de cognac.

Pentru cei indrazneti, masuta creata in intregime din sticla transparenta va oferi unui spatiu cald, deschis, in culori varatice, nota definitorie a unui stil deosebit.

Daca spatiul camerei de zi este unul generos, puteti opta pentru o masuta modulara creata din patru patrate. Efectul va fi cel scontat, mai ales daca alegeti ca materialul sa fie cu unul sau doua tonuri mai deschise decat culoarea podelei.

Pentru un stil minimalist al decorului, masutele foarte joase, cu obiecte supradimensionate, vor atrage orice privire. La fel de bine functioneaza si cele etajate, optimizand astfel spatiul pentru stocare.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole