Idei pentru o depozitare eficienta a lucrurilor din casa ta

Fie ca locuiesti la casa, apartament sau garsoniera, problema spatiului este una destul de frecventa si de aceea este foarte important sa stii cum, unde si ce sa depozitati in mod eficient pentru a avea o locuinta organizata si ordonata. De-a lungul timpului in casa se aduna obiecte pe care trebuie sa le depozitati si nu stiti unde? Va oferim cateva idei pentru o depozitare cat mai eficienta.

Deschide Galeria

Produsele de curatat sunt produse chimice care care pot reprezenta un adevarat pericol pentru cei mici. Ca si in cazul medicamentelor, acestea trebuie sa fie atent depozitate intr-un loc greu accesibil si mai ales sigur. O varianta perfecta este un raft special in camara sau magazie asta in cazul in care locuiti la casa. Daca locuiti la bloc, alegeti varianta amplasarii unui dulap suspendat in baie sau un dulap cu cheie astfel incat copii sa nu poata umbla la el.

Depozitarea medicamentelor trebuie sa se realizeze in cea mai buna siguranta si cu cea mai mare atentie. Dulapul cu medicamente trebuie sa fie suspendat. Le puteti amplasa in orice alta incapere dar nu in baie; aceasta nu ofera conditii optime pentru o incapere in care umiditatea este deseori crescuta. Puteti opta si pentru o cutie in care sa pastrati medicamentele iar cutia sa stea pe un corp de mobilier sau intr-un corp de mobilier precum comoda sau biblioteca.

Cosmeticele sunt alte obiecte esentiale pe care trebuie sa le depozitati. Daca nu alegeti depozitarea in dressing, puteti alege o cutie, geanta mica sau intr-un dulapior in baie. Important este ca dulapiorul sa se inchida pentru a nu ajunge copii la el.

Cum depozitam bijuteriile ? Depinde de bijuterii! Daca aveti doar bijuterii pretioase alegeti o cutie cu sistem de inchidere sau un mic seif pe care sa il amplasati in dressing sau in sifonier. Daca doriti o simpla depozitare, alegeti o cutie sau un cufar care sa fie in concordanta cu mobila dumneavoastra.

Pantofii se pot pune in cutii in dressing sau intr-o comoda iar gentiile in saculeti speciali. Este important sa fie asezate intr-un mod organizat pentru ca o depozitare eficienta inseamna mai mult spatiu in casa ta. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole