Idei practice cu ajutorul dopurilor de pluta

Pentru iubitorii vinului, dopul de pluta este un element arhicunoscut cu care au de a face cel putin in mod saptamanal. Majoritatea arunca dopurile exact dupa ce au terminat vinul, odata cu sticla, fara a refolosi aceste “mici artificii” pentru designul interior al casei.

Deschide Galeria

Dopurile de pluta au un aspect extrem de elgant si aduc o nota in plus de rafinament, mai ales daca sunt folosite cum trebuie in crearea decoratiunilor interioare pentru incaperile casei tale. Cu un singur dop de pluta poti face multe, cu o sumedenie de dopuri, poti face minuni!

Aceste ideai foarte creative, din ordinul DIY – Do It Yourself, te vor ajuta sa iti testezi talentele in lucru manual si in realizarea unor decoratiuni foarte inventive si pline de bun-gust. O casa decorata cu cat mai multe elemente DIY va purta in mod cert amprenta proprietarului, iar dibacia acestuia va fi apreciata si admirata de catre toti cei care vin in vizita.

Suport de bijuterii

Un suport de bijuterii realizat din dopuri de pluta este cea mai eficienta si ieftina solutie pentru care poti opta, mai ales daca iti plac bijuteriile handmade. Simplu si usor de realizat, te vei bucura de o mai buna organizare a accesoriilor tale.

Tablou de pluta

O rama veche, gasita prin podul bunicii, poate fi readusa la viata cu o vopsea ce are o culoare vie, iar daca vei pune dopuri de pluta pe intreaga suprafata, vei avea un tablou complet neconventional.

Brelocul

Un breloc din dop de pluta este probabil cea mai ieftina varianta de a te asigura ca iti vei gasi cheile prin buzunar sau printr-o geanta aglomerata.

Arta din pluta

Desi poti folosi tabloul cu dopuri de pluta si ca suport pentru cercei au chei, acesta poate fi amplasat si in livingroom unde va da un aer boem si artistic intregii incaperi.

Sursa foto: Pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole