fbpx

Idei simple pentru amenajarea holului

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Holul este o parte deseori ignorata in aranjarea casei sau a apartamentului. Fie ca spatiul nu ne permite, fie ca nu gasim rostul vreunui decor special, spatiul din hol ramane de cele mai multe ori banal si incomplet.

Deschide Galeria

Puteti imbunatati acest aspect prin cateva idei simple pe care le puteti aplica indiferent de spatiu. Este important sa stocati acele cateva lucruri necesare cand plecati de acasa intr-un loc la indemana si vizibil pentru a nu va intoarce mereu din drum pentru ca ati mai uitat ceva.

Intr-un spatiu ingust, cele mai bune idei pot fi create pe verticala, pe un perete liber. Oglinda este deseori un element de decor pentru care se opteaza in decorul holului. Pe langa ea, se poate adauga un cuier simplu in culori si forme diferite sau puteti incorpora oglinda direct in interiorul lui. 

Daca oglinda nu isi gaseste locul, renuntati la ea si optati pentru un tablou. Sub el puteti adauga cateva suporturi in forma de sertare deschise si astfel stoca acolo corespondenta, plicuri sau chei.

Luati un raft pe care nu mai sta nici o floare, dati-i o noua culoare si montati-l pe perete; dedesubtul lui puteti monta cateva agatatori. Iata cea mai simpla idee pentru un cuier functional care sa ocupe foarte putin loc, de integrat in special in spatiile mici. Il veti putea folosi pentru chei, esarfe, haine sau umbrele.

Pentru un spatiu mai generos si un tavan mai inalt, pastrati ideea de verticalitate, dar largiti zona atat cat va permite perimetrul. Cateva piese de mobilier in forma de cuburi montate unul peste celalalt vor umple eficient spatiul si va permite sa adaugati deasupra lor elemente de decoratiuni ca statuete sau vaze inalte.

Pentru a marca zona dedicata holului, puteti folosi culori puternice ca negrul doar pe trei sferturi din perete, restul lasandu-l alb. Cateva agatatori rezistente si un blat in partea de jos pentru a aseza incaltarile si aveti din nou un spatiu ideal pentru a stoca intr-o maniera ordonata hainele de zi cu zi, posete si alte accesorii.

 

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...