Iglu de gradina, o idee inedita pentru curte

Igluul de gradina ofera solutia perfecta pentru cei carora le place sa-si petreaca timpul in aer liber si totusi sa se refugieze de elementele inconjuratoare.


Deschide Galeria

Igluul pe care vi-l prezentam are 2.2 metri inaltime si este facut din materiale reciclabile si poate sa fie amenajat intr-o multime de feluri, astfel incat sa serveasca mai multor scopuri, tocmai pentru ca e utilizabil in conditii optime atat iarna cat si vara, iar unghiul de deschidere poate fi schimbat oricand.

Daca iti surade ideea de iglu de gradina pentru curtea ta, poti face un minunat spatiu de joaca pentru copii, il poti folosi pe post de foisor, mini-gradina botanica sau chiar pe post de acoperis pentru un jacuzzi.

Este foarte usor de asamblat si vine impreuna cu un manual de instructiuni pe intelesul tuturor. De fapt este atat de usor de construit, incat nu este nevoie de mai mult de o persoana pentru a-l ridica.

Aceasta mica constructie este prevazuta cu o prelata transparenta si arata ca o jumatate de sfera; unul dintre avantaje se refera la faptul ca nu are nevoie de fundatie si totusi este foarte stabil. Unghiul de deschidere, de asemenea, se poate schimba oricand, astfel incat variantele de folosire sunt multiple.

Sursa foto: inhabitat.com

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...