fbpx

Inainte si dupa – amenajarea unui dormitor modern

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Am surprins amenajarea acestui dormitor si am decis ca trebuie neaparat impartasita cu voi. Pe cat de simplu, pe atat de functional este gandit acest proiect si iti poate fi o sursa de inspiratie veritabila daca planuiesti o renovare in viitorul apropiat.

Deschide Galeria

Amenajarea a urmarit eficientizarea spatiului de 10-11 metri patrati si conturarea unui dormitor confortabil, relaxant, dar in acelasi timp cu spatii de depozitare generoase.

Patul este prima piesa asupra careia se indreapta privirile atunci cand intri in camera. De fapt, amenajarea se concentreaza in jurul lui. Tablia de pat, noptierele si comoda formeaza un tot unitar, asezarea lor fiind una inlantuita. Utilizarea unei singure nuante si a unui singur tip de material asigura un soi de unitate vizuala care iti atrage atentia prin echilibrul pe care il confera incaperii. Comoda care porneste de la tablia patului este una suspendata, oferind astfel mai mult spatiu la nivelul pardoselii; un truc de luat in seama atunci cand ai de amenajat un spatiu mic.

Fundalul pe alb sau in tonuri neutre ofera posibilitatea de a explora cu texturi variate, cu printuri sau decoratiuni ce pot personaliza intr-un mod placut decorul. Cu siguranta, la acest lucru s-au gandit si cei care au amenajat acest dormitor: au creat cadrul ideal pentru a transforma decorul cu mici decoratiuni ori de cate ori beneficiarii vor simti nevoia.

Pe partea de depozitare, acest dormitor are un mare avantaj: dulapurile inalte, din podea pana in tavan ofera loc pentru haine si lenjerii. Cu front din MDF alb, nu agreseaza spatiul, echilibrand nuantele de maro-brun utilizate la nivelul patului. In plus, parchetul din esenta de stejar asigura un fundal potrivit pentru orice amenajare de dormitor.

Solutiile de iluminat vin sa completeze in mod fericit amenajarea: lampile in locul unor veioze clasice si benzile LED pentru o lumina ambientala, calda. Pe timpul zilei, lumina naturala patrunde din belsug in incapere. Pentru un plus de intimitate, draperiile alese se incadreaza armonios in contextul decorului.

Sursa

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...