fbpx

Inainte si dupa – cum sa reamenajezi un spatiu de 33 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Locuiesti intr-un spatiu mic si nu stii cum sa-l amenajezi? Iata exemplul acestui apartament de 33 metri patrati in care vei gasi idei si solutii pentru o amenajare confortabila si functionala.

Deschide Galeria

Nimanui nu-i place ideea de a locui intr-un spatiu mic, inghesuit, fara un dormitor pentru somn odihnitor sau spatii de depozitare eficiente. Karolina de la studiol de design Inerrium a inteles pe deplin nevoile clientei si a venit cu propuneri menite sa-i aduca in noul spatiu acel plus de confort, alaturi de un decor modern, primitor si calduros.

Modificarile aduse apartamentului sunt notabile. Bucataria se regaseste acum in living, intr-un open space unitar, iar nisa dinspre hol a fost gandita ca un mini-dormitor.  O interventie notabila o gasim la nivelul paletei cromatice. Dupa renovare, predomina albul, nuantele calde, pastelurile, care impreuna reusesc sa amplifice spatiul si sa-i aduca un plus de luminozitate. Totul e coerent abordat, iar noua locuinta iti inspira veselie si tihna.

Fiecare metru patrat a fost utilizat la maximum, fiind nevoie de spatii de depozitare eficiente. Mergand pe o abordare minimala, spatiul nu pare incarcat cu mobilier in ciuda dimensiunilor reduse. Au fost alese piese de baza si corpuri incastrate pentru a pastra cat mai mult spatiu liber la nivelul pardoselii.

Pentru bucatarie, Karolina a ales o dispunere liniara, compacta, cu mobilier executat pe comanda. Contrastul alb-bleu, alaturi de esenta de lemn a blatului face ca atmosfera sa nu para incarcata, ci din contra, aerisita si luminoasa. Corpul cu usa acoperita de oglinda imprima profunzime, scopul fiind de a crea iluzia de spatiu mai mare. Imediat langa, a fost amenajat un mic loc de luat masa cu scaune colorate si corp de iluminat care atrage atentia prin textura sa.

In centrul camerei a fost amplasata canapeaua, jucand si rol de partitie intre cele doua functiuni, bucatarie si living. O masuta de cafea, un lampadar si o consola pentru televizor sunt singurele accesorii care completeaza decorul. Cromatic, pernele decorative roz si perdelele verde pastel continua motivul pastelurilor pe care il regasim in bucatarie.

Pentru dormitor, amenajarea s-a facut milimetric. Nu este o camera de sine statatoare, ci o functiune delimitata doar de un riflaj cu lamele albe, amenajat pe jumatate din lungimea patului. Intrucat depozitarea era necesara in fiecare colt al acestei locuinte, deasupra patului au fost integrate un corp cu depozitare inchisa si rafturi.

Si baia a trecut printr-o optimizare necesara. S-a pastrat cada, iar lavoarul a fost integrat intr-un corp de depozitare ce include si masina de spalat rufe. Pentru ca totul sa fie unitar, bazinul toaletei a fost incastrat, nisa creata oferind un plus de spatiu pentru a aseza mici decoratiuni de baie.

Ne place aceasta amenajare in ansamblul ei! Urmand o linie simpla, coerenta si rezolvand nevoile de baza ale beneficiarei, apartamentul de 33 metri patrati este o sursa excelenta de idei pentru toti cei care locuiesc in spatii similare.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...