fbpx

Inainte si dupa – o schimbare radicala pentru o baie mica

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Unele transformari pot fi de-a dreptul surprinzatoare atunci cand apelezi la profesionisti care iti inteleg pe deplin nevoile de reamenajare si redecorare a unui spatiu din casa ta. Ca in cazul acestei bai. Mica si ingusta, baia a trecut printr-o renovare aproape totala, care i-a adus o noua faţă. Iata in ce a constat aceasta transformare si cum arata rezultatul mult asteptat.

Deschide Galeria

Spatiul de dinainte arata de-a dreptul dezolant. Se impunea o schimbare care s-a dovedit radicala. Lavoarul si toaleta se aflau ingramadite intr-o parte a baii, de cealalta parte fiind cabina de dus. Tavanul nu era intr-o stare prea grozava, iar fereastra se dovedea ineficienta pentru ca nu dadea decat intr-o alta camera care nu oferea nici aerisirea necesara, nici lumina naturala. Astfel, Eva, designerul care s-a ocupat de aceasta amenajare, a decis sa renunte la ea, prin zidire. In schimb, a fost montat un ventilator in tavan.

Cabina de dus a fost repozitionata, la fel si vasul de toaleta. Prin mutarea toaletei, s-a obtinut mai mult spatiu pentru lavoar, fiind montat un model mai mare, cu depozitarea aferenta sub el.

Pentru a amplifica spatiul din baie si a-l face mai luminos, designerul a utilizat finisaje albe, precum placile de faianta tip Metro, instalatiile sanitare sau vopseaua cu care au fost zugravitii peretii si tavanul (faianta a fost montata doar in zonele de stropire). Placile decorative care decoreaza pardoseala sunt o alegere excelenta, contrastand cu albul folosit in restul spatiului.

In ceea ce priveste depozitarea, Eva a optat pentru o nisa creata in interiorul cabinei de dus, unde se pot aseza produsele specifice, iar oglinda ofera un plus de spatiu pentru cosmetice cu ajutorul politelor incorporate. In situatii similare, poti opta si pentru un dulap cu usi acoperite de oglinzi, unde iti vei stoca tot ce ai nevoie pentru igiena ta. Cele 2 carlige atasate de lavoar ofera loc pentru prosoape. Practic si functional in acelasi timp, unde fiecare colt liber a fost utilizat cat mai eficient posibil!

Spatiul foarte mic al acestei bai ne arata ca in ciuda dimensiunilor reduse, decorul poate fi imbunatatit substantial, astfel incat sa poata redeveni complet functional.

 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...