Incredibila transformare a unui avion in locuinta

Ceea ce ar parea un avion care a aterizat intr-un mod miraculos in mijlocul padurii, este de fapt casa unui om.

Deschide Galeria

Inspirat de pasiunea lui pentru aeronave, un barbat din Oregon, pe nume Bruce Capmpbell, a transformat un Boeing 727-200, scos din folosinta, intr-o locuinta. In loc sa schimbe conceptul si ansamblul din interiorul aeronavei, barbatul si-a adaptat toate tabieturile si obiceiurile unei vieti de zi cu zi, conform conditiilor “de trai” de la bordul unui avion.

Avionul se afla in mijlocul unei paduri, este inconjurat numai de copaci si este cu siguranta o locuinta ideala pentru un trai linistit si relaxant, avand in vedere imprejurimile, dar si modul in care Bruce a reusit sa il tranforme intr-un spatiu locuibil.

Campbell foloseste majoritatea elementelor originale, intrebuintandu-le in mod obisnuit. Bordul aeronavei este o camera excelenta de recreere si si-a pastrat instrumentele si manetele de control intact, iar aripile pot servi ca terasa, barbatul vazand potential in absolut orice. Barbatul a reusit sa transforme un avion intr-un spatiu locuibil, pastrandu-i in acelasi timp designul si scopul original pe cat posibil.

Interiorul avionului este foarte confortabil, prezinta o atmosfera calduroasa si nu este inghesuit deloc, amenajarea fiind facuta conform ideii de studio. Cel mai interesant truc este faptul ca podeaua e transparenta. Cea originala a fost inlocuita de panouri transparente care ofera musafirilor ocazia de a putea vedea si observa structura uimitoare a sistemului de cabluri din intreg avionul.

Sursa foto: inhabitat.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole