Incredibilele apartamente de doar 12 mp in care locuiesc oamenii din Hong Kong

Hong Kong este un centru economic international, iar acest factor, pe langa sumele astronomice de bani care circula in aceasta zona a globului, atrage totodata si o parte mai putin placuta din punct de vedere social, mai exact faptul ca mii de oameni sunt nevoiti sa locuiasca in conditii mizerabile.

Deschide Galeria

Avand in vedere ca este una dintre cele mai bogate regiuni din Asia, multi tineri si multe familii se muta in Hong Kong pentru a incerca sa lucreze pe salarii mai mari, in speranta unei vieti mai bune.

Costurile chiriilor din Hong Kong sunt cu 35% mai mari decat cele din New York, iar acest aspect a dus la crearea unor blocuri cu apartamente foarte, foarte mici, pentru familiile care nu isi permit sa plateasca foarte multi bani.

Aceste apartamente au numai 12 metri patrati, iar Organizatia pentru Protectia Drepturilor Omului din China a decis sa faca o campanie pe aceasta tema, prin care sa atraga atentie asupra conditiilor mizerabile in care sunt nevoiti sa locuiasca aproximativ 10.000 de oameni care lucreaza in Hong Kong.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole