Indigo – o culoare in tendintele anului

Astazi vorbim despre indigo, o culoare profunda, puternica, cu accente dramatice pentru decor. Este o culoare fundamentala, cuprinsa in spectrul cromatic intre albastru si violet, cu o energie aparte, care se evidentiaza intr-un mod deosebit in orice amenajare.

Deschide Galeria

De la dormitor pana la living, putem folosi indigo ca o culoare de accent, ajutand astfel la crearea unui punct de interes in camera respectiva.

Folosirea nuantelor de albastru se numara printre tendintele in amenajari din 2015. Deci fiti increzatori si folositi indigoul in decor. 

Cititi si despre tendinte in amenajarea livingului pentru 2015

Combinat cu alb si nuantele calde ale lemnului, veti crea o atmosfera placuta pentru camera de zi, cu o influenta usor rustica. Tonurile de indigo se combina armonios si cu griurile.

Datorita intensitatii culorii, e bine sa folositi indigo pentru un singur perete. Sau optati pentru accesorii si decoratiuni indigo, precum perne decorative sau draperii. O canapea indigo este cu adevarat un punct de interes, animand intreaga camera. Puteti recrea astfel si un stil marin daca veti decora cu elementele specifice lui. 

Nu ignorati beneficiile indigoului nici pentru bucatarie. Veti avea o atmosfera relaxata si placuta pentru a gati cu placere. In plus, veti avea o bucatarie moderna.

Corpurile de iluminat din bronz sau cupru merg si ele foarte bine intr-un decor in care este prezent si indigoul, atat in bucatarie cat si in dining sau living.

Indrazniti si abordati culori deosebite precum indigo! Un act de curaj care va va aduce satisfactii. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole